Nieuws

Incluzio wint aanbesteding

Incluzio wint aanbesteding

De aanbesteding van het welzijnswerk in Leiderdorp is gewonnen door Incluzio uit Schiedam. Per 1 januari 2019 gaan ze aan de slag. Om tot een goed plan te komen gaan ze de komende tijd praten met burgers, deelnemers en personeel en management van de huidige organisaties. Dus grijp uw kans.
SCw Leiderdorp werkt daarbij 100% samen met Incluzio in het belang van de doelgroep, Leiderdorp en de Leiderdorpers. Ons doel is dat de huidige medewerkers aangenomen worden bij de nieuwe organisatie. Ze moeten daarvoor echter eerst solliciteren. Het management wordt niet overgenomen. Jongerencentrum Dwars blijft bestaan. In welke vorm, hoe vaak het open is en wat er te doen zal zijn, wordt door Incluzio (samen met de jeugd) bepaald. Totdat Incluzio begint gaat het werk van SCw gewoon door. In 2019 wordt SCw waarschijnlijk opgeheven.

september 18th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *