DUS JE WILT EEN BITCOIN-MILJONAIR WORDEN?

Als u denkt aan handelen of beleggen, denkt u waarschijnlijk aan aandelen en obligaties. Je kunt ook denken aan grondstoffen, valuta en wat. Maar een wandeling in het kantoor van een beleggingsfondsbeheerder en het vermelden van Bitcoins zou je waarschijnlijk een vreemde blik geven, ervan uitgaande dat hij of zij geen fervent lezer van TechCrunch is.

 

“Neem je bitcoins?”

De Bitcoin is in wezen een speculatief voertuig voor geeks. Kortom, eet niet uit en verwacht te betalen voor de maaltijd met Bitcoins. Nog niet zo lang geleden had je illegale drugs met de valuta kunnen kopen, maar de FBI sloot eerder dit jaar ‘Silk Road’ af, waardoor mensen anoniem illegale drugs konden kopen.

Sommige legitieme leveranciers hebben Bitcoin overgenomen, waardoor klanten echte producten en diensten kunnen kopen met de digitale valuta. Richard Branson van de Virgin Group heeft zelfs besloten Bitcoins te accepteren via zijn Virgin Galactic. Met Reddit kunt u Bitcoin gebruiken om Reddit Gold te kopen. Ja, je kunt je dagelijkse boodschappen niet kopen met Bitcoins, maar je kunt wel een reis naar de ruimte kopen. Hoewel sommige dagelijkse leveranciers ook hebben gekeken naar het accepteren van Bitcoins, is het grootste deel van de vraag naar de valuta aangewakkerd door speculanten in plaats van early adopters.

Als je Bitcoin wilt gebruiken om dingen te betalen, heb je een Bitcoin-portemonnee zoals Coinbase nodig. Het is een eenvoudige website / app waarmee u uw Bitcoins veilig kunt opslaan en verkopen.

Met zoveel volatiliteit zou het gebruik van Bitcoins in het dagelijks leven sowieso extreem riskant zijn. Het kopen van een tv voor $ 1.000 kan vorige maand tot 10 Bitcoins hebben gekost en nu slechts één Bitcoin. Met dergelijke volatiliteit zal elke serieuze handel met Bitcoins waarschijnlijk ertoe leiden dat een partij veel waarde verliest. Dus op dit moment is de cryptocurrency realistisch gezien slechts een hulpmiddel voor speculatie. Coinbase is een van de belangrijkste Bitcoin-uitwisselingen, waarmee u Bitcoins kunt kopen en verkopen zoals u wilt. U meldt zich aan, stort echt geld en wisselt de valuta in met relatief lage kosten.

 

Hoe maak je een miljoen met bitcoins

Je hebt twee opties: de mijne of de handel. Online kan je geld verdienen door bitcoins te minen, zolang de markten actief blijven. Maar het probleem is dat mijnbouw zo’n zwaar optreden is dat het nauwelijks de moeite waard is. Als u van uw computer een mijnwerker maakt, zal deze waarschijnlijk luidruchtig worden en opwarmen. Het zou waarschijnlijk lang duren om zelfs een enkele Bitcoin te delven, tegen die tijd zou je waarschijnlijk meer aan elektriciteit hebben uitgegeven. Als u echter toegang hebt tot een serieuze rekenkracht en u de rekeningen niet hoeft te betalen, kunt u hier gemakkelijk wat geld verdienen.

De meer realistische manier om een ​​miljoen te verdienen met Bitcoins is om ze te verhandelen via de meest prominente beurzen, zoals Coinbase . In 2011 had je Bitcoins voor $ 10 kunnen kopen. Door ze vandaag voor $ 1.000 te verkopen, zou een winst van $ 990 per Bitcoin hebben opgeleverd. Kortom, je had ongeveer 1.000 Bitcoins terug moeten kopen toen ze goedkoop waren. Dit zou u in 2011 ongeveer $ 10.000 hebben gekost, waardoor u vandaag miljonair bent geworden.

Een miljoen verdienen met Bitcoins vandaag is waarschijnlijk nog steeds mogelijk, maar je hebt wat kapitaal nodig. Bitcoins kunnen elke dag vele procentpunten fluctueren (op 22 mei 2017 is de prijs met 10% gestegen). Daghandel Bitcoins wordt riskant, maar waar volatiliteit is, is er gelegenheid. Anders moet u een benadering op langere termijn volgen en concluderen of u denkt dat Bitcoin succesvol zal zijn. Als u denkt dat Bitcoin ooit zal worden verhandeld door valutahandelaren, marktmakers en instellingen, wilt u misschien lang blijven. Nu kopen zou ongelooflijk riskant zijn; de prijsgrafiek schreeuwt “zeepbel”, maar uw toegangspunt is aan u. Verwacht nu echter niet meer van dezelfde snelle groei.

Aan de andere kant, als je een sterke overtuiging hebt in de ondergang van de Bitcoin, moet je de cryptocurrency op elke mogelijke manier kortsluiten. Dit zou nog steeds een uiterst risicovolle onderneming zijn, maar als de Bitcoin-markt echt voorbestemd is om te falen, waarom dan niet rijk worden als de bubbel knalt? Om Bitcoin te verkorten, moet je ofwel creatief worden of deelnemen aan een uitwisseling waarmee je dit kunt doen.

About the author

Alexa West

View all posts