Welke dorpen in Engeland zijn prachtig en moet je echt bezoeken?

Als u door het Verenigd Koninkrijk gaat reizen, zult u waarschijnlijk denken aan alle grote toeristische dingen die u kunt doen en zien. Zelfs als je er woont zal je dit doen als je niet al hebt, maar er zijn plaatsen die zo veel meer beloven dan alleen een lading van toeristische dingen zoals het bezoeken van weinig bekende dorpen zoals Marylebone dorp in het hart van Londen. Echt waar? Een dorp in het hart van Londen; heck ik ga naar een dorp als ik de stad zat ben, dus hoe fantastisch kan dat zijn?

Wat is er zo bijzonder aan dit dorp?

Wel, u zult aangenaam verrast zijn en u zult meteen begrijpen wat er zo bijzonder is aan dit dorp en waarom we besloten hebben om met dit dorp te beginnen voor een van de honderden kleine dorpjes in het Verenigd Koninkrijk.

Dit komt omdat dit dorp midden in Westminster ligt en zelfs de mensen die in de gemeente wonen weten er niet veel van als ze er al van gehoord hebben! Zodra je naar de hoofdstraat rijdt of bij Bond Street uit de metro stapt, zul je merken dat er een kalme stilte heerst die je meeneemt alsof een bijzondere magie dit Marylebone dorp heeft gescheiden alsof het opgehangen is in zijn eigen luchtbel van de werkelijkheid.

Dus wat kan ik verwachten van The Marylebone Village?

Je kunt het beste van het beste verwachten in alles wat je wilt doen of zien. Winkel in de hoofdstraat voor de beste winkels en de beste restaurants. U kunt de beste service in dit welvarende stadje verzekeren en u kunt zeker weten dat de bewoners niets minder dan perfect zullen accepteren.

  • Laat je niet intimideren, hoewel je hier nog genoeg nuchtere mensen kunt vinden, dit is immers niet alleen voor de Nuvo Riche, integendeel, dit dorp heeft een mooie gelijkmatige mix van oud geld en de arbeidersklasse, want de ligging is ideaal voor iedereen die zich het leven en werken daar kan veroorloven. Dit dorp ligt vlak bij de grote buizenlijnen waaronder Bond Street en andere. Het woon-werkverkeer is dus een makkie, behalve bij een grote ramp.

Dus hoe zit het met andere dorpen in het Verenigd Koninkrijk?

Dat zou een geweldig idee zijn en we zullen graag een paar andere dorpen met de hand uitgekozen door ons opnemen, zodat u een gevarieerde keuze van kust tot kust kunt hebben, zodat u iets kunt vinden dat past bij uw budget en levensstijl, of u nu op bezoek gaat of daar gaat wonen en werken.

  • Sennan: Cornwall vissersdorpje
  • Dunster: Gelegen in Somerset, dat is een kasteel en een dorp in oude stijl.
  • Burnsall: Yorkshire in de buurt van bezienswaardigheden.
  • Lacock: Eigendom van de National Trust en de thuisbasis van de Lacoc
  • Abbey, die de Harry Potter-locatie was.
  • Bier: Kustlijn en witte kliffen met kiezelstranden.
  • Bibury: Gefactureerd door William Morris als het mooiste dorp van Engeland in het Cotswold’s

About the author

Alexa West

View all posts