Nieuws

Maak kennis met “Incluzio Leiderdorp”

Maak kennis met “Incluzio Leiderdorp”

Dinsdag 13 november van 19.30 – 21.00 uur in Dwars

Per 1 januari 2019 verandert er van alles in Leiderdorp op het gebeid van welzijn. Met ingang van die datum neemt Incluzio Leiderdorp de verantwoordelijkheden over van bijna alle welzijnsorganisaties in Leiderdorp, waaronder ook het jeugd- en jongerenwerk.

Inmiddels is duidelijk dat Dwars blijft bestaan en dat een gedeelte van het personeel meegaat naar Incluzio. Daar zijn we erg blij mee. We hopen dat ook vrijwilligers, bezoekers, ouders en relaties  meegaan met Incluzio.

Daarom nodigen we jullie uit voor een kennismakingsbijeenkomst. Incluzio gaat haar werkwijze toelichten en gaat in op alle  eventuele vragen die onder u leven. De komst van Incluzio biedt nieuwe kansen voor iedereen. Dus grijp je kans en praat en doe mee.

Met vriendelijke groet,

 

John Peters                                                  Janine de Vries & Han Paulides

Directeur SCw Leiderdorp                        Incluzio Leiderdorp

november 8th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *